Ajándékutalvány

 
 
 
  • info@bringasmezek.hu
  • 0036 1 2344097 (9:00 - 16:00)
 
 
 
 
Ajándékutalvány
 
 

Ajándékozza meg ismerősei közül a kerékpározás szerelmeseit azzal, amire vágynak. Nem kell hozzá pontosan tudnia sem a pontos méretet, sem azt, mire van éppen szükségük.  Az ajándékutalvány felhasználásával mindenki kiválaszthatja azt, amit a legjobban szeretne a www.bringasmezek.hu webáruház kínálatából. Elég megadni az e-mail címet, ahová az utalványt küldeni szeretné, mi minden mást elintézünk. Mindegyik ajándékutalványon található egy speciális kedvezménykód, amelyet az áru kosárba helyezésekor megadva érvényessé válik a kedvezmény.

 
 

Ajándékutalvány

Rendezés: Csökkenő rendezés
Megjelenítve #:
 
15000 Ft-os ajándékutalvány
15.000 Ft
10000 Ft-os ajándékutalvány
10.000 Ft
20000 Ft-os ajándékutalvány
20.000 Ft
350000 Ft-os ajándékutalvány
35.000 Ft
25000 Ft-os ajándékutalvány
25.000 Ft

 
 

Az ajándékutalvány felhasználási feltételei:

Az ajándékutalvány egyszer használható fel a BRINGÁSMEZEK webáruházban (http://www.bringasmezek.hu) addig, míg az utalvány érvényes. (A pontos dátumot lásd az utalványon.)

Az utalványon található kódot a megrendelés elkészítésekor kell a weboldalon megadni. (Kedvezményes kupon – kuponkód mező)

Az utalvány értéke minden ajándékutalványon fel van tüntetve.

Az utalvány, mint kedvezmény használható fel a megrendelés teljes árából leszámítva.

Az utalvány felhasználásához a megrendelés minimális összege 5000 Ft. (Ha nincs máshogy meghatározva; a szállítási díj nincs ebbe az összegbe beleszámolva.)

Ha megrendelés összege nagyobb az ajándékutalvány értékénél, akkor a megrendelő csak a különbözetet fizeti ki.

Ha a megrendelés összege kisebb az ajándékutalvány értékénél, akkor a fennmaradó összeg elveszik. (Az utalvány csak egy megrendeléshez használható fel.)

Ha nincs máshogy meghatározva, az ajándékutalvány csak a termékek megvásárlására használható fel, a szállítási díj, vagy más szolgáltatások kifizetésére nem.

Egy megrendeléshez csak egy ajándékutalvány használható fel.

Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható.

Ha az utalvánnyal kifizetett áru visszaváltásra kerül, akkor az összeget a megrendelés értékével azonos értékű ajándékutalvány formájában térítjük meg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió